afbeelding Fabulous voorgevormde beugel BH

Sapph Fabulous voorgevormde beugel BH

Fabulous voorgevormde beugel BH
Sapph
EUR 24.99

24,99

Beschrijving

Voor sprankelende en sensuele lingerie van het merk Sapph kunt u terecht bij Lingerie Sales

Deze voorgevormde beugel BH is aan de voorkant gemaakt van micro en heeft een kakigroene kleur met frisse limekleurige accenten. De beugels zijn afgezet met kant in bloemmotief. Dit accent loopt door in de sluiting, waardoor je rug mooi uitkomt. Boven de cups zijn extra bandjes aangebracht voor een subtiel rebels effect.
• Voorgevormde beugel BH
• Kanten details
• Extra bandjes

De 2 tone forrest Fabulous voorgevormde beugel BH in de maat 75B,75C,75D,80B,80C,80D,85C,85D van het merk Sapph

Merk: Sapph
Maat: 75B,75C,75D,80B,80C,80D,85C,85D
Kleur: 2 tone forrest
EAN: 8717891730856
Materiaal: Polyamide
Materiaal: Deze voorgevormde beugel BH is aan de voorkant gemaakt van micro en heeft een kakigroene kleur met frisse limekleurige accenten. De beugels zijn afgezet met kant in bloemmotief. Dit accent loopt door in de sluiting, waardoor je rug mooi uitkomt. Boven de cups zijn extra bandjes aangebracht voor een subtiel rebels effect.
• Voorgevormde beugel BH
• Kanten details
• Extra bandjes
Verzendkosten: 0.00
Levertijd: 1

De  Fabulous voorgevormde beugel BH Van Sapph kunt u bestellen door op de button KOPEN te klikken, u gaat dan direct naar de site om u bestelling te plaatsen.

Sapph staat voor sprankelende en sensuele lingerie. Voor betaalbare setjes met een speelse knipoog. De collecties van Sapph zijn een schatkist vol luxe, draagcomfort en kwaliteit. Het geheime wapen van iedere vrouw met ambitie. Sapph always starts a story…
Vanaf de oprichting in 2005, is Sapph uitgegroeid tot een populair merk met internationale allure. Het jaar 2015 wordt ook gekenmerkt door de opening van de eerste Sapph winkels en internationale expansie. Het aantal verkooppunten is inmiddels uitgegroeid tot 400 in de Benelux, 150 in Duitsland en nog eens 100 verspreid over de hele wereld.

Extra informatie

Merk

Maat